Pro návrat na hlavní stranu
<<<---- klikni na logo.
Publicistika
Rozhovory
Neseriózně?
Redakční info
Poezie a grafika
Poslat, napsat ....
Vzkazy


Pátrání po panu KOZO.

Zapojte se do pátrání redakce po pravé identitě tajemného pana KOZO.

Jsou prázdniny a na fakultě se nic zajímavého neděje, tak jsme se opět pustili do pátrání po tajemném panu KOZO. V úterý 30.07. o něm přišla naší redakci opět zajímavá zpráva. Z dobře informovaného zdroje jsme se dozvěděli, že se dnes pokoušel proniknout do počítačového systému v naší knihovně. To opět posílilo naše odhodlání odhalit jeho pravou identitu, jelikož by se díky jeho posledním aktivitám mohl stát nebezpečím pro naší fakultu. Zapojte se proto s námi do pátrání po jeho identitě. Jako vodítko máme zatím pouze tuto internetovou adresu www.kozo.com. Pokud zjistíte něco víc neváhejte a napište nám.

Do rubriky P.U.Č. - neseriózní rubrika ?? vyblil Václav Bednář (j§ PM)? dne 30.7.2002? a četlo asy tak 5398? okounějících.
  
  Jmeno:      E-mail:

Názor ze dne 27.9.2002 15:51  Autor příspěvku:  ozoK---007      

KOZO tajemná tvář. Zatímco jeho identita nebyla dosud zjiětěna, respektive oficiáolně potvrzena a to už ať ve fyzické či elektronické formě, pan KOZO si vychovává dva své následovníky.

Názor ze dne 9.9.2002 10:02  Autor příspěvku:  Paulus      

Jo, to je spravna uvaha, ale co kdyz ma nejake pouze zenske vlastnosti ? I kdyz pravda, mohl by mit slepici mozek a to je fyzio ..co..logie?

Názor ze dne 8.9.2002 12:40  Autor příspěvku:  Logická dedukce      

Je to pan, tedy muž. Je však KOZO, to je jako KOZY, tedy má i něco ze ženy. Tudíž to není muž či žena, nýbrž hermafrodit.

Názor ze dne 7.9.2002 18:57  Autor příspěvku:        

Pan KOZO je samozrejme zena. Dan

Názor ze dne 11.8.2002 12:42  Autor příspěvku:  siempre      

Z důvěryhodného zdroje se mi doneslo, že KOZO údajně ukrýval/ukrývá?? U.Bin Ládina na Lochotínských kolejích. Výsledky velmi utajené a bohužel jen málo úspěšné pátrací akce jedné neméně utajené a jen nepatrně úspěšnější informační služby vedou do 3.patra na L3. Pokud někdo můžete dokázat spojení mezi KOZEM a Usámou, sepište svou výpověď a zastrčte ji v Pivoňce na WC za mušli. HASTA LA VICTORIA SIEMPRE!

Názor ze dne 6.8.2002 10:17  Autor příspěvku:  ja      

no tak to by bylo...

Názor ze dne 5.8.2002 12:06  Autor příspěvku:  Fousac      

ano, fanklub pana KOZO ma tyto vyhody: - tri zkousky zdarma z libovolnych predmetu v ramci 5 leteho studia - moznost prodlouzit bezplatne studium o rok - sleva na mikropocitac a maximobil u firmy KOZO NET - poukazka na bezplatny pristup do elektronickych archivu mnoha (skoro vsech) wellknow internetovych casopisu - 5000 kreditu v ramci bezplatneho inzertniho systemu KOZO TEPLY BONZ

Názor ze dne 2.8.2002 11:56  Autor příspěvku:  Mr. KOZO fanclub      

Rádi bychom se ohradili proti tvrzeni, že by se snad p.KOZO mohl stát nebezpečím pro jakoukoliv akademickou instituci. Z toho, co o něm víme ze zpráv našich členů, jsme zjistili, že je to osoba (právnická či fyzická?) vynikajících osobních i odborných kvalit. A NEBO TAKY NE? P.S: Pokud by se kdokoliv z vás chtěl stát registrovaným členem fanclubu Mr.KOZO pošlete nám prosebný mail a doufejte, že zrovna váš profil vám umožní vstoupit mezi vyvolené KOZOborce

Názor ze dne 30.7.2002 22:47  Autor příspěvku:  fantom z USA      

Nechte KOZA zit, treba lovi kuratka v Treboni..





Den, kdy se mi zhroutil svět...

Identita pana KOZO

Kulturní vrchol roku...?

Blijetín vašeho senátora duben 2003

!!! Krádež !!!

Na co se těšíte?

Pátrání po panu KOZO.

Jak vnímají svoji perspektivu mladí?