Pro návrat na hlavní stranu
<<<---- klikni na logo.
Publicistika
Rozhovory
Neseriózně?
Redakční info
Poezie a grafika
Poslat, napsat ....
Vzkazy


!!! Krádež !!!

Tak jsem si jednoho podzimního dne opět prohlížel oznámení na nástěnkách na naší fakultě a narazil jsem na jeden opravdu podařený kousek. Je pravda, že je již zřejmě neaktuální, ale stejně jsem neodolal a řekl si, že všichni, kteří jej nečetli, musí mít možnost se s jeho obsahem seznámit. Zde je tedy jeho text a jde o doslovný přepis:

!!! Krádež !!!

Dne 07.10.02 bylo na koleji Baarova 36 odcizeno jídlo ze společné lednice ve 2. patře - pravá strana, v době 10:00 - 12:00. Jedná se o tyto potraviny: 1 kg uzenáče, 1 červená paprika, 20 dg salámu paprikáše a 10 dg poličanu. Byť škoda nepřesáhla 5 000 Kč a nejedná se o trestný čin, ale o přestupek, vše již bylo ohlášeno Policii ČR a díky mým známým byla okamžitě provedena expertiza. Jelikož pachatel nechal na místě činu tašku, ve které byly potraviny zabaleny zanechal tím na místě činu i své otisky. Jelikož se jednalo o tašku zcela novou, nebylo složité pachatelovy otisky najít. Pokud se potraviny neobjeví do 9.10.02 zpět v lednici nebo pokud nebude předán příslušný obnos (cca 140 Kč) na níže uvedený pokoj, např. v obálce, budou celé koleji Baarova 36 sejmuty otisky a pachatel bude vypátrán. Pachateli mohu slíbit, že pokud vše vrátí, Policie ČR zanechá pátrání, pokud ne, osobně se postarám o to, aby byl ne jenom okamžitě vyloučen z univerzity, ale i o další postih.

XY
Senátor AS ZČU
Pokoj 205

Zde text onoho letáčku končí. Z pochopitelných důvodů jsem jméno autora vypustil a nahradil jej smyšlenými iniciálami XY. Všiml jsem si, že je zde uvedeno číslo pokoje 205. Jelikož jsem již i z jiných zdrojů slyšel o tomto mystickém pokoji, ale zatím mi nikdo neřekl nic bližšího, uvítal bych jakékoliv informace. Třeba bychom mohli otevřít "Akta 205". Jak jsem již psal, jedná se již o starší kauzu, pokud má někdo též informace o tom, jak tento případ skončil, pokud již skončil, byl bych velice rád, pokud bych tyto informace mohl dostat.

Jak jsem byl upozorněn, tak i slova dopsaná rukou na tomto letáčku patří autorovi. Proto jsem se rozhodl zařadit i ofocený leták.

Do rubriky P.U.Č. - neseriózní rubrika ?? vyblil Václav Bednář (j§ PM)? dne 4.11.2002? a četlo asy tak 11625? okounějících.
  
  Jmeno:      E-mail:

Názor ze dne 30.10.2009 11:41  Autor příspěvku:        

Ronald mi připomíná Rimmera :-)

Názor ze dne 21.10.2009 12:58  Autor příspěvku:  Petra      

Po letech jsem zabrousila náhodou na tuhle stránku. Nevím, jestli Tomáš, který tu loni nechal příspěvek je opravdu Tomáš, nebo jestli je to Ronald (styl podání by tomu odpovídal), ale můžu vám říct, že jsem s Ronaldem studovala a zážitek to byl na celý život. Už nikdy víc! Na druhou stranu by se skvěle hodil do našeho parlamentu :-D

Názor ze dne 3.2.2009 16:47  Autor příspěvku:  Lenka      

Vážený autore... tento exemplární případ je, jak bych tak řekla, legendární aférou na kolejích Baarova & Máchova... a pokud je mi známo (nezaručuji, víte že leckteré fámy lžou) onen nebohý student byl dopaden a vyloučen nejen z kolejí, ale i z celé ZČU. Jak je vidět... Ronald se umí postarat :)

Názor ze dne 27.8.2008 20:56  Autor příspěvku:  Tomáš      

Tak jsem se po mnoha letech potkal s panem Ronaldem Němcem. Myslel jsem si, že to bude nějaký kokot a ono ne!:) Je to vcelku dobrý chlapík, dá se sním povídat a má rozumné názory. Také jsem zjistil, že se začal angažovat v politice a lidi ho za to oceňují, že konečně dělá někdo něco jen pro ně a ne pro sebe.

Názor ze dne 18.7.2008 8:58  Autor příspěvku:  Ponty      

Souhlas...

Názor ze dne 4.9.2007 12:25  Autor příspěvku:  student      

Ahoj všichni. Chtěl jsem si jen postěžovat na to, jaký kraviny se dokážou lidi chytit a žvatlat o tom takové nesmysly. Většina se tady snaží o jakousi hru s jazykem, ale lidi....je to hrůza. na co si tu dokáže někdo hrát. Jsme studenti práva, a to ještě neznamená, že nám leží svět u nohou, takže si přestaňte hrát na příliš velký "íkvéčka", je to spíš směšný. Ten dopis samotnej byl trochu vtipnej, ale diskuse o něm, je úděsná. Radši jděte na pivo, a filozofujte tam, a ne tady. Je to vážně trapný...

Názor ze dne 4.9.2007 12:04  Autor příspěvku:  Smidrs:-)      

Sežral čtyry salámy!!!! Já ho zabiju....:-)

Názor ze dne 11.4.2005 15:51  Autor příspěvku:  Freud      

Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo.

Názor ze dne 11.4.2005 9:51  Autor příspěvku:  Ronald Němec      

Chtěl bych poděkovat všem diskutérům, kteří v této kouze vystupovali.Udělali z čistě smyšlené kauzy monsterkauzu.Děkuji - pomohli jste všem těm, kterým se na kolejích cca půl roku neztrácelo jídlo.Dnes se opět ztrací.Těm, kteří se chytli, se omlouvám, bylo to v zájmu těch,kterým se jídlo ztracelo.

Názor ze dne 3.2.2005 11:39  Autor příspěvku:  také student      

Tak jsem dnes poprvé a zřejmě i naposled zabrousil na stránky fakulty. Je mi z vás smutno. Bylo by dobré si uvědomit, že vaše příspěvky jsou čteny i širokou veřejností a ta si musí myslet své. Mám pocit, že před světem musíme vypadat jak parta hlupáků a ne studentů právnické fakulty.Jak mám potom říkat, že jsem jedním z vás ????

Názor ze dne 26.5.2004 19:30  Autor příspěvku:  Oli      

Reakce na  "krádež".Jsem překvapen, jaké vývody pisatel zvěstoval světu. Svědčí to pouze o jeho velké naivitě, lhářství (zejména pokud jde o policejní vyšetřování)a jeho nezkušenosti.

Názor ze dne 22.4.2004 11:37  Autor příspěvku:        

Víte, co je na Vás všech nejsměšnější???? Že si tu hrajete na právníky, a přitom nikdo z Vás zatím vůůůůůůůbec NIC není. Zkuste se nazývat třeba studenty :o)

Názor ze dne 2.3.2004 17:28  Autor příspěvku:  Pan Walter      

Omlouvam se, nejsem obeznamen s technickou strankou tohoto webu, proto jsem asi naivne ocekaval, ze kolonka E-mail plni svou funkci. Pan_Walter@hotmail.com

Názor ze dne 2.3.2004 17:20  Autor příspěvku:  Pan Walter      

Ackoli nemam to pochybne poteseni zabyvati se pravem, prosim opravte me, ale i kdyby se na te tasce nasly rekneme prave ME otisky, co mi brani abych proste prohlasil, ze se taska valela na kuchynce na zemi, tak jsem ji zvednul a bum, jsou tam moje otisky... Ta konstrukce je proste pochybna, vyhruzka smesna a primitivni, uroven vyjadrovani nizka, styl vagni a ulisny...soude dle reakci pana Nemce v teto diskusi. Odpoved do mailu, prosim, ve cteni teto diskuse se nechystam pokracovat, mam ve svem okoli dost podobnych lidi cely den a nemusim si je tedy tahat do soukromi jeste po praci. Dekuji za pripadnou odpoved. Pan Walter

Názor ze dne 21.1.2004 19:00  Autor příspěvku:  Honza      

Tak jsem tak nějak zhlédl ty příspěvky co tu jsou.A koukám, že Ronald není zrovna vaším oblíbencem. Mám jiný názor.S Ronaldem jsem chodil na stejnou střední školu,byť byl o ročník výš a musím podotknout,že ho znám více či méně povrchně.Ale vždycky,jak se říká, v pohodě i přes svoje výstřední vystupování. Člověk se chybami učí a u Ronalda to není výjimkou. Proto vyčkejme, co Ronald ještě ukáže a třeba se něco jeho činností v dobré obrátí. Honza-student 1.ročníku veřejné správy

Názor ze dne 15.12.2003 6:27  Autor příspěvku:  Janek      

Vtipné. V kterémže ročníku kolega Ronald studuje? Copak měl ze správka (nebo z něj má dokonce postupku)? Jakpak chce donutit Policii ČR, aby šetření přestupku zastavila? (Vzhledem k vzniklé škodě jde patrně o přestupek, leda že by mu snad někdo ulomil z ledničky zámek :) - u trestného činu by to ostatně platilo tím spíše). O zásadě oficiality neslyšel? Nebo mu to snad ukradala osoba blízká? Ach jo...:/

Názor ze dne 11.12.2003 1:46  Autor příspěvku:  I love Ronald      

Ronalde, nevim, jestli jeste navstevujes tuto diskuzi (popravde bych se moc nedivila, kdyby ne, protoze se mi z ni docela zveda zaludek.) Tak ci onak Ti chci uz pomerne dlouho napsat, ale zatim jsem v sobe nenasla dostatek odvahy. Takze az ted. Ronalde, obdivuji Te! Jsem take obyvatelkou spinave Barovky a plne s Tebou souhlasim. Co si pamatuji, vzdycky se tam kradlo (jidlo, sampony, ...). Ale to se zmenilo. Diky Tobe. Atmosfera existencionalniho strachu se vali chotbami a vsechen ten xindl parchantskej se zacal bat. Dobre jim tak. Nezaslouzi si ani Tvuj pohled, zmrdi zamindrakovani zlodejsky! Diky. Taky Ti dekuji, ze si se nenechal odradit a znovu si kandidoval. Udelal si pro nas vsechny poradny kus prace. Vzdycky kdyz mi v menze kvalitni nerezovy pribor cinkne o plombu, myslim na Tebe. A uz se tesim na kompoty a salaty u kazdeho jidla.Proc bych si nepriplatila, kdyz to je diky Tobe! Nerada to priznavam, ale stal ses mym tajnym vzorem. Nadpozemskym Tvorem, do jehoz velikosti bych chtela postupem casu take dorust.Jeste sice nevim jak- jestli mam treba udat spolubydlici, ze pestuje marihuanu, nebo rodice, ze neplati koncesionarske poplatky, ale ja neco urcite vymyslim. Takze jeste jednou diky.Jsi spravny mlady muz! Muj mail je: karlovy.vary@mysweethome.com

Názor ze dne 1.12.2003 18:53  Autor příspěvku:        

Ahoj Jano a ostatní. Dovolte mi před veřejností prohlásit, že ač se to možná někdy nezdá, opravdu jsou na světě i právníci, který jsou (relativně) NORMÁLNÍ. Dokonce si myslím, že je to většina. Problém je v tom, že naše (taky relativně) svobodná a demokratická země prostě nemá nástroje, aby se některejma lidma vypořádala. Je to smutný, ale je to tak, a těžko to někdy bude jinak.

Názor ze dne 28.11.2003 12:47  Autor příspěvku:  pičiček      

:-)))))))))))))))))))))))

Názor ze dne 26.11.2003 20:18  Autor příspěvku:  jana      

Drazí právníci, jsem ráda,že s Vámi nestuduji,a že nejsem právnička.Žasnu nad úrovní Vašeho vyjadřování na veřejnosti ( nehledě na úroveň myšlení) - viz kausa Ronald. Po přečtení Juristicu se vždy již budu ohajovat sama a vím zcela jistě, že si nikdy žádného absoloventa práv nevezmu. Normálně nemáte příliš dobrou pověst mezi VŚ, to vám nevadí? Ronaldovi přeji hodně úspěchů a doporučuji, aby vůbec ty zlobné a nenávistné příspěvky nebral v úvahu. Odpovídají tak IQ 65, takže mu to může být zcela jedno.

Názor ze dne 11.11.2003 13:52  Autor příspěvku:  kornout      

Lidi to je magor tenhle clovek. Krom toho ze neumi psat a dela hrubky i v opravach svejch kecu, nedokazu si predstavit, co se mu honi v hlave -jakym zpusobem asi muze premyslet. Bez urazky, za tech x let, co studuji, zatim nejhorsi clovek s nejhorsi povesti na VS, na ktereho jsem narazil. Nechci ho nijak hanit, nicmene ze vseho co jsem o nem cetl, z vypraveni o jeho zazracnych skutcich, a nemene i z jeho vlastniho projevu a vystupovani na verejnosti, dochazim k zaveru, ze dotycny musi byt silne nemoralni, netoleranti a predevsim nespolecensky jedinec, s pravdepodobne zamidrakovanym pristupem k zivotu. Nechci rici ze je, ale myslim si o nem, ze je MAGOR v pravem slova smylu.

Názor ze dne 11.11.2003 13:39  Autor příspěvku:  Ronaldobijec      

Obsahem této reakce bylo vyhrožování fyzickým násilím, proto byla smazána.

Názor ze dne 20.5.2003 22:48  Autor příspěvku:        

Tak já se teda píchnu, co? Já to prostě sežral, ale nikdo mě neviděl. Měl jsem hlad a on se furt futruje.... :-(

Názor ze dne 16.4.2003 8:18  Autor příspěvku:  myskamiki      

Takhle dobre jsem se dlouho nepobavil:o)) Dozvedel jsem se o tom od znameho, ktery to licil velmi barvite a vidim ze mel pravdu:o) Diky Rony!

Názor ze dne 8.4.2003 17:18  Autor příspěvku:  ss      

divnej chlap

Názor ze dne 12.12.2002 9:21  Autor příspěvku:  Gambrinus      

Proboha co to může bejt za blba?? Senátor a jedná jako malej kluk!!! Neni to samotřejmě nic příjemnýho, když někdo někomu něco sebere, ale proto, že mi někdo špápne na nohu ještě nebudu volat protiteroristickou centrálu v Moskvě?? \"Někdo vyroste z malého do velkého, někdo nevyroste ani malým pod kolena\"!!!

Názor ze dne 4.12.2002 19:14  Autor příspěvku:  Jerry G Gray      

Vážený pane senátore, inspirován Vaší neochvějnou statečností a ctí pokračuji v pátrání. Po analýze trusu jsem opět blíže cíli. Krysa se údajně momentálně vyskytuje na pokoji č.XXX (tajné - 205) a slyší na jméno Rony... Žádám o urgentní součinost Vás i Vaše policejní konexe.. Předem děkuji, Jerry G Gray

Názor ze dne 4.12.2002 18:43  Autor příspěvku:  Jerry G Gray      

Vážený pane senátore, po hlubokém zvážení Vaší zásadní a nekompromisní práce ve prospěch veřejného studentského blaha, jsem nucen konstatovat, že mi včera někdo snědl rohlík... Help me!!! Mám podezření na jednu kolejní krysu, pravidelně se ukrývající v suterénu. Sejměte jí, prosím, otisk ocasu k získání potřebných důkazních materiálů. S hlubokou úctou, Váš ctitel Jerry P.S. Vaše policejní konexe bychom mohli využít k vylákání výše uvedené krysy ze sklepa... to víte - krysa ke kryse sedá..

Názor ze dne 3.12.2002 15:45  Autor příspěvku:  cikan      

Rone, seš krypl

Názor ze dne 21.11.2002 21:22  Autor příspěvku:  J.D.      

Právě jsem dočetl příspěvek v juristiku a doufám, že jednou potkám toho zarputilého bojovníka za spravedlnost. Jsem rad, ze Ronald ve svem clanku pouzil slova jako udani a pomocí znamych, protoze i to naprosto vypovida o jeho mylnych predstavach o pravu. S timto pristupem by mel, jeste tak pred 15 lety, velky úspěch, ale v dnesnim demokratickem systemu je všem ostatním spise pro smích... P.S. Teď už venku začíná být docela zima, tak si jidlo radši nechávej za oknem...a mobila si nos pořád s sebou...počítač nech pro jistotu doma...a věci na sebe si taky radši nevoz z domova, protože k tobě nejspíš zajdu na návštěvu a jen tak ze srandy ti to všechno ukradnu (baví mě totiž číst tvoje hodnotné příspěvky a připomínky).

Názor ze dne 20.11.2002 15:45  Autor příspěvku:  Syky      

TO PAPÁNÍČKO JSEM TI UKRADL JÁ. MĚL JSEM VELKÝ HLAD A PROTO JSEM TO SNĚDL U TÉ LEDNICE. POCHOPITELNĚ TAM ZŮSTALY I MÉ SLINY. Z TĚCH BY JSI MOHL ZJISTIT DNA TY MŮJ MILÁČKU. ZATÍM ČUS TY TROUBO!

Názor ze dne 17.11.2002 23:12  Autor příspěvku:  Paterson      

Vazeny hrdino, o kterem jsem cetl jen v clancich na juristic. Ano, presne Ty, co se  snazis zmenit svet k lepsimu nestandartnimi postupy, konekcemi, vyhrozovanim a podobne. Velice me potesily vysledky Tvoji ankety, o kterou se opiras a ktera ma ospravedlnit Tvuj postup, ano, vox populi je za Tebou. Vis, chtel jsem Ti napsat, ze na otazku, kterou se ptas ve sve ankete, by urcite i zlodej odpovedel, ze krast se nema. Docela bys me prekvapil, kdyby jsi cekal jinou odpoved. I zlodej vi, ze se krast nema, a presto krade. A kdyby nekdo s kradezemi preci jen souhlasil, zalozil by jsi na jeho odpovedi vylouceni z koleje - oddelil plevu od psenky? Na konci Tveho letacku je nabidka pomoci, opravdu mu expelace z koleji pomohla?

Názor ze dne 14.11.2002 16:19  Autor příspěvku:  Lenka Klímová      

Omlouvám se, minulá reakce neobsahovala mou emailovou adresu. I když jí člověk vyplní, tak se nezobrazí. Poučení pro příště. Takže abych dostála svým slovům : klimca@seznam.cz

Názor ze dne 14.11.2002 15:56  Autor příspěvku:  Lenka Klímová, AS FPR      

Velký senátore. Tady malá senátorka.Ronalde, bohužel i já musím reagovat...prosím Tě, až bude nějaká podobná akce jako burza skript, tak to dávej včas vědět. Mne jsi oslovil nepřímo - email mi napsala Katarina, která byla nemocná na Slovensku a to ne minimálně 2 týdny předem, ale - pokud si dobře pamatuju - tak 2 max.4 dny předem. To jen abych to uvedla na pravou míru. Není to teda tím, že by nikdo s Tebou nechtěl spolupracovat, ale tím, že se člověk o tom včas nedozvěděl. Nemůžes po nás chtít, abychom denně kontrolovali poštu /já byla až téměř do začátku semestru mimo republiku, bez přístupu k netu, jeden senátor se vrátil ze zahraničí až po začátku semestru.../ nemůžeš očekávat, že budeme ihned reagovat a hned se zapojíme. Když se to plánovalo, mohl jsi nás kontaktovat a říct, hele, možná budeme potřebovat pomoct, já se kdyžtak ozvu, počítejte s tím... To jen pro příště...No, když nic jiného, tak jsme se virtuálně seznámili a můžeš mě, potažmo AS FPR, bombardovat tolika návrhy a ideami, jak jen budeš chtít. Maila na mě teď máš. S pozdravem Lenka Klímová

Názor ze dne 13.11.2002 17:06  Autor příspěvku:  blabla      

Pro Pavla Suchardu- kdybys znal Ronalda a vedel neco o vecech, co provadi,tak by ses tem vulgaritam a jinym urazkam vubec nedivil... I kdyz mas pravdu, obcas je to fakt dost drsny.:o)

Názor ze dne 12.11.2002 17:34  Autor příspěvku:  AntiRonald      

:))))))))) fakt hustýýýýý, se tady válim smichy...

Názor ze dne 11.11.2002 22:01  Autor příspěvku:  Pavel Sucharda      

Prosim, prominte mi ponekud "offtopic" prispevek, ale rad bych se pozastavil nad kulturnosti teto diskuze. Zda se mi totiz, ze az na vecne a slusnym jazykem napsane prispevky (napr. Katka Staskova, Petr Bezouska) se tu vyskytuje nejak mnoho urazek, vulgarit a prispevku mimo misu. Nestuduju na pravnika, ani matersky jazyk, na FAVce jsem prvnim rokem (a mozna i poslednim) a z cestiny jsem lepsi znamku jak dvojku nemel, ale mam pocit ze prispevky lidi a la "Duchařka", by se asi v diskuzi zejmena VYSOKOSKOLSKYCH studentu objevovat nemely. Pokud si chcete zanadavat, proc nejdete na xchat, nebo mageo???

Názor ze dne 11.11.2002 11:29  Autor příspěvku:  Martin Sucharda      

Vis, Rony, problem s Tebou je, ze Ty asi nelzes. Ty jen obcas _nereknes_celou_pravdu_, drobne to poupravis tak, aby cela vec znela o neco prizniveji pro Tvou vec. To by mohlo byt celkem v poradku, vzdyt kazdy je rad vniman v dobrem svetle. Ale kdyz misto uznani toho, ze za akci, na jejiz cast jsi zodpovidal, doslo k nezanedbatelne financni ztrate, obvinis Katku, ze _ji_se_prece_taky_ztratily_knihy_, tak to uz je moc. Karel Capek kdysi napsal velice zajimava pojednani o tom, jak blufovat v dialogu. Velice poucne. A jeden z bodu, jak uspet nad svym _protivnikem_, je snizit jeho vlatni prestiz a usvedcit jej z toho, ze je blbec. Mam neodbytny pocit, ze jsi toto pojednani cetl. Ano, Katce (potazmo nam, co jsme zodpovedni za burzu pro cast FST, FAV) se skutecne ztratily knihy. Asi dve. ALE V CELKOVE HODNOTE OKOLO CTYRICETI KORUN, ZATIMCO ZTRATA NA VASI CASTI BURZY BYLA RADOVE DESETKRAT VYSSI!!! Na zaver (uz opravdu koncim, verte mi) rada: Rony, myslim to s Tebou dobre. Nechci na Tebe nijak utocit. Ale pokud chces pusobit cestne v dialogu, byva zvykem uvadet vsechna fakta, ne jen ta, ktera se nam hodi do kramu. S pozdravem Martin Sucharda.

Názor ze dne 11.11.2002 11:03  Autor příspěvku:  Duchařka      

Ty ronalďácky hovno, běž se zahrabat, s úchylem jako jsi ty nechce být nikdo spojován, tak se nediv, že ti nikdo nechce pomáhat - proč taky seš přece nejlepší - aspoň si to ty tupá hlavo myslíš. Doufam, že tě z fakulty vyhodí a bude klid. Ty nemáš právo vůbec plýtvat vodu na fakultních záchodních ty zvratku...

Názor ze dne 11.11.2002 10:37  Autor příspěvku:  coitus_exitus      

Ronalde, ty uz nic radeji nepis!

Názor ze dne 11.11.2002 10:21  Autor příspěvku:  Ronald Němec      

Ve vete: "...ze i ji se stratily" ma byt pochopitelne ztratily. Ale kdyz jsem to zjistil, tak to hned neslo opravit. Kdyz odeslu prispevek je tam nejaka doba, ktera musi umplynout, nez mohu napsat dlasi prispevek?

Názor ze dne 11.11.2002 10:07  Autor příspěvku:  coitus_exitus      

Ronalde, je mi z tebe blbe. Kdyz uz neco pises, tak si to po sobe precti! A vubec, zda se mi, ze delas daleko vice zmatku nez uzitku! Uz me nebavi stale cist tve omluvy!Vyser se na to! Zbav se mandatu a jdi se ucit na statnice ... Budes to potrebovat! Salám!

Názor ze dne 11.11.2002 9:13  Autor příspěvku:  Ronald Němec      

Vazeni, prispevěk me kolegyne Katky mne prinutil tez zareagovat. Vzadnem pripade se neminim vzdavat sve odpovednosti za Burzu, ale musim jen upozornit, jsem oslovil vsechny senatory ( at uz primo ci neprimo) za FPR, aby mi pomohly ( v predstihu min. cca 2 tydny). Ani jediny se neozval. Ani jediny mi nenabidl pomoc. Krom Kataryny Bal., ktera ale byla na Slovensku. Jediny kdo mi pomohl ve svem volnem case byla Lucie Wachtlova z Elsy. Timto ji chci opet velmi podekovat. ( Musel jsem tedy pozadat male senatory z FEK, zdali by mi pomohli. A pomohli) Jelikoz se jednalo o nulty rocnik, bylo zde velmi mnoho organizacnich zmatku. A je spodivem, ze Katka uz nerekla, ze i ji se stratily knihy. Katka ovsem dotycnym rekla,ze maji smulu a nic nedostanou. Ja se snazim najit penize nekde jinde, aby onen student, mohl byt vyplacen. Je mi lito, spise az trapne, ze to trva uz tak dlouho, bohuzel to neni moje chyba. Na zaver chci rici, ze se ztratily (pokud vim) jen 2 knihy z celkoveho, pomerne velkeho, mnozstvi.

Názor ze dne 11.11.2002 8:32  Autor příspěvku:  Katka Staskova      

Ahoj vsichni, Mobbyho poznamka o burze me prinutila sem napsat. Rozhodla jsem se zorganizovat burzu skript s tim, ze za organizaci pro jednotlive fakulty ponese zodpovednost senator zvoleny za danou fakultu - v pripade FPR autor tohoto clanku. Timto prispevkem se nechci vzdavat sve odpovednosti za realizaci burzy skript, ale musim konstatovat, ze na vsech ostatnich fakultach probehla burza bez vetsich problemu. Je mi moc lito, ze jednanim Ronalda Nemce byla tato akce na FPR zpochybnena. Mohu pouze slibit, ze pro pristi burzu skript bude vybran duveryhodnejsi a schopnejsi organizator. Zaroven timto vyzyvam vas (studenty FPR), abyste pri pristich volbach do Akademickeho senatu ZCU zvolili takoveho kandidata, ktery bude schopen vasi fakultu dobre reprezentovat v ramci ZCU i mimo ni.

Názor ze dne 9.11.2002 17:17  Autor příspěvku:  coitus_exitus      

Ronalde, rezignuj na fci senatora!

Názor ze dne 9.11.2002 11:16  Autor příspěvku:  kufik      

Teda Ronalde, ty ses vazne vtipalek. Na lochaci mame jednu lednici navic, rad ti ji za uplatu prenecham.

Názor ze dne 8.11.2002 13:12  Autor příspěvku:  VS -1. ročník      

Vážený pane všemohoucí a zřejmě neomylný, neboť podle Vašich reakcí soudim, že Váš intelekt není hoden studia na právnické fakultě. studet práv má hájit práva a ne se snažit potápět pro svou potřebu Ostatně po této zkušenosti bych se na Vás neobrátila s prosbou o pomoc, kterou jste nabízel studentům 1. ročníků

Názor ze dne 7.11.2002 19:48  Autor příspěvku:  Spolužák      

Aha, tak až po zveřejnění svého předchozího příspěvku na tomto místě jsem četl druhý článek na Juristiku, nazvaný Normální je nekrást. Došla mi slova... Už mi není smutno, už se ten pocit ani nedá popsat. Protože chci zůstat slušný, zavedl jsem do tohoto svého příspěvku cenzuru. Takže: Ronalde, píp píp píp píp, máš-li pocit píp, píp píp, píp píp píp píp, píp píp píp píp píp, píp. Dovolím si vypůjčit již zveřejněná slova "Ronalde, slezte z toho lustru, vidím Vás".

Názor ze dne 7.11.2002 19:29  Autor příspěvku:  Spolužák      

Jsem rovněž studentem druhého ročníku a musím tady veřejně sdělit, že se za svého spolužáka stydím. Člověk, který neovládá pátý pád a v druhém ročníku si dovolí ohánět se takovým způsobem \"právem\", o kterém zatím opravdu ještě skoro nic neví, je opravdu ostudou. Chápu jeho rozhořčení, ale nechápu způsob, kterým se ujal řešení tohoto \"případu\". Je mi z toho smutno, ale opravdu v tom \"druháku\" nejsme všichni stejní :-)

Názor ze dne 7.11.2002 18:59  Autor příspěvku:  Ivana      

Asi by měl senátor víc dbát na to, co jí. Pro jednoho člověka je taková dávka uzeniny moc škodlivá. Nelíbí se mi , že tady někdo pobízí ostatní k tomu, aby se udávali z krádeží jídla. Nechápu, jak si někdo, kdo neumí ani skloňovat příjmení, může připadat tak strašně důležitý. Mám jednu radu pro senátora : Vydupej si na pokoj soukromou lednici.Bye

Názor ze dne 7.11.2002 10:42  Autor příspěvku:  Petr Bezouška      

Vážený pane senátore, nevím, k jakému informačnímu šumu došlo. V letáčku tvrdíte, že se osobně postaráte o to, aby byl vyloučen z Univerzity (případně o další postih). Zde neblafujete, stavíte se do role všemohoucího, tajné policie a kdoví čeho ještě... Pro mě nejste člověk se smyslem pro čest a spravedlnost, neboť takový člověk nebude vyhrožovat svými "známými", ale půjde cestou standardních postupů. Dále bych Vás chtěl požádat, aby jste se nesnažil ve svých vyjádřeních používat právní terminologii a nesnažil se nás přesvědčit o tom, že rozumíte právu. Uvědomte si, že jste teprve ve druhém ročníku a z Vašich vyjádření je patrno, že toho o právu ještě moc nevíte. Nechci Vás tím nijak napadat, spíše Vás upozornit, že to může působit směšně těm, kteří o právu něco vědí.... p.s. mé jméno se skloňuje "pane Bezouško"...

Názor ze dne 6.11.2002 23:48  Autor příspěvku:  Alfred      

Kolegove!!! (Osloveni pro senatora a jemu podobne :-)) Presel jsem k Vam na fakultu teprve nedavno, ale musim priznat, ze kvalita Vasich senatoru je prikladna. Uz se pomalu blizi svym nedostiznym vzorum ze severu :-). Tohohle truhlika byste meli zavrit, a ne se jim nechat zastupovat. Pokud se nekdy dockame a budeme ho vidat jiz jen v ramci navstevnich hodin v Dobranech, jsem ochoten mu prispet na pravidelnou zasilku paprikase.

Názor ze dne 6.11.2002 20:53  Autor příspěvku:  Mobby      

Ahoj Rony, je s podivem, ze to ze ti nekdo ukradnu zvanec se te dotkne a zorganizujes patraci akci za kterou by se nemusela stydet lecjaka soukroma detektivni kancelar, doufam ze onen strasny zlocinec je jiz ve vazebni veznici, ale to ze na vami poradane burze(myslim tim AS ZCU) ucebnic se jich podivnym zpusobem ztratilo docela nezanedbatelny pocet se resilo pres 14 dni, bud prosim te priste o neco rychlejsi i k ostatnim nejen ke sve zrejmne sebou zboznovane malickosti. PS: jen pro moji cirou zvedavost, odkud byl ten student vyloucen z tveho bozsky informativniho clanku mi to nejak nedoslo S uctou Mobby

Názor ze dne 6.11.2002 17:04  Autor příspěvku:  Michalka      

Ronald je buzerant, takovy blby kecy - na to se zmuze fakt jenom druhak.

Názor ze dne 6.11.2002 16:16  Autor příspěvku:  Ronald Němec      

Vážený pane Bezouška, musím napravit jednu věc. Student byl vyloucen z koleje, ale z fakulty. Zde se všem omlouvam, již jsem poslal panu Bednařovi informační mail. Stalo se tak diky informačnímu šumu. Plně s Vámi souhlasím, že není jen problém v kradení jídla, ale i v jiných krádeží. Osobně se budu snažit, aby se takovým to věcem zabránilo. Pokud se ptáte jak, budu se snažit na patřičných místech promluvit s těmi, jež by nám všem mohli pomoci. Budu rád za příspěvky všech studentů, kteří mi pošlou svojí zkušenost s kradéží na kolejích. Ale abych se neduplikoval, budu psát článek a tam se vše pokusím vysvetlit.

Názor ze dne 6.11.2002 10:34  Autor příspěvku:  Petr Bezouška      

Vážený pane "velký" senátore. Je opravdu s podivem, jak rychle jste dokázal usvědčit pachatele krádeže šišky salámu v celkové hodnotě cca 140 Kč. Je mi známo, že se na kolejích krade, ale opravdu závažné jsou např. krádeže hotovosti či mobilních telefonů přímo z pokojů studentů. Takový přestupek, kdy jeden student druhému sní "něco" ze společné lednice není dle mého názoru na vyloučení ze studia (jinou věcí je, jestliže dotyčný již měl na svědomí více takových činů, které mu byly bezpečně prokázány). Velmi by mě zajímal Váš postup při usvědčování pachatele - zda se sám přihlásil (pak nechápu tak tvrdý postup), nebo byly nalezeny jiné usvědčující a nezvratné důkazy. Nemusím znát jméno pachatele, zajímá mě čistě procesní stránka věci. Udivuje mě, jak rychle bylo provedeno se studentem disciplinární řízení.

Názor ze dne 6.11.2002 8:31  Autor příspěvku:  Ronald Němec      

Jenom bych rád podotknul, že tento článek není uveřejněn v autentické podobě. Pomerně důležitá část v něm chybí. Prosím o douveřejnění. Děkuji

Názor ze dne 5.11.2002 23:41  Autor příspěvku:  Václav V.      

Pan Němec je ostudou naší fakulty.

Názor ze dne 5.11.2002 15:49  Autor příspěvku:  senátorka AS FPR Máchova 20      

Milý senatore XY, chápu tvé rozhořčení nad ztrátou tak velkých zásob jídla, je to nemilé. Na druhou stranu musím říct, že tvůj postup je afektovaný a vyhrožovat někomu vyloučení z univerzity nepokládám za přiměřené tomu "spáchanému zvěrstvu". Vzhledem k tomu, že tvá osoba se stala natolik mystickou, že se mě mí kolegové ptají, jestli opravdu existuješ a jestli tě mohou vidět, pokládám za nutnost je informovat a zdůrznit,že patříš do AS ZČU a ne do AS FPR. PROTO ZÁJEMCI : na zasedání AS FPR se senátor XY nevyskytuje!!!

Názor ze dne 5.11.2002 9:20  Autor příspěvku:  Písařík      

Šéfe, koukal jsem na ty otisky,teda prisla zprava z daktylky, jsou prej nic moc..tedy nic proti, ale toho hocha asi na to nelapneme..mam navrh co s tim, poslu tam hlidku ..no jo vobden se budou stridat, kouknou se do legitek a zapisou to a podle frekvence navstev vystopujeme, kdo tam chodi vice, kdo mene..je jasny, ze ten kdo chodi hodne, malo nebo vubec je podezrely, ze..co sefe?

Názor ze dne 4.11.2002 18:02  Autor příspěvku:        

Nešijte do něj, vždyť je dobrej...

Názor ze dne 4.11.2002 16:13  Autor příspěvku:  Ruka boží      

Milý velký senátore, je vcelku pochopitelné, že toho tolik sežereš, když jsi tak aktivní, ale nerad bych se vyjadřoval k tvému zažívání (vyměšování apod.). Za všechny poctivé zloděje mohu prohlásit, že pokud označíš své velevážené potraviny jmenovkou (případně) fotem, tak z tvých zásob nikdo ujídat nebude. Tak silný žaludek nikdo nemá. Může se však stát, že příslušný orgán státního zdravotního dozoru (nebo občansky statečný nebojsa) v zájmu ochrany slabých a bezmocných potravinu kontaminovanou tvými identifikátory nějakým vhodným způsobem zlikviduje (atomová pec, vystřelení do vesmíru, atd.). Vyber si...

Názor ze dne 4.11.2002 15:58  Autor příspěvku:  M.A.S.H.      

Ronald Němec je kuní ksicht.

Názor ze dne 4.11.2002 14:47  Autor příspěvku:  Duchařka      

Taky jsem slyšela o jednomu "policejnim" duchovi, už několikrát byl fyzicky ztrestán spolubydlícími, protože má hnusně úlisnej ksicht a trpí neuvěřitelnou lhavostí. Jo a říká si senátor, Ronalde, slezte z toho lustru - vidím vás!

Názor ze dne 4.11.2002 14:41  Autor příspěvku:  Jones act      

Nevím, ale slyšel jsem něco o tom, že ač se skoro celý koleje rozpadaj, tak na jednom pokoji je nově položené lino a dokonce i krásně nově vymalováno. Teď si ale přesně nepamatuju, jestli je tím pokojem pokoj 205 nebo 502. Musim to ještě prověřia a potom se ozvu.

Názor ze dne 4.11.2002 14:18  Autor příspěvku:  Confidental      

Mě se na koleji ztratilo jablko!!! Kterej hajzl to udělal?!?!?! Hned jdu na Policii a pak všichni uvidíte!!!!

Názor ze dne 4.11.2002 14:08  Autor příspěvku:        

Chtěl bych se seznámit s člověkem, který ovládá plzeňskou policii. Fantome, ozvi se... Tvuj fanousek.





Den, kdy se mi zhroutil svět...

Identita pana KOZO

Kulturní vrchol roku...?

Blijetín vašeho senátora duben 2003

!!! Krádež !!!

Na co se těšíte?

Pátrání po panu KOZO.

Jak vnímají svoji perspektivu mladí?